CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Khamis, 9 Julai 2009

huish...menakotkn......

Td...d la view blog ni kn...kt blog die d menceritakan......ble bli pkaian y bru,xkesah la y dlm o luar pnye.....first of all,must wash first....then already to use....

Ada la girl ni kn...bli bra bru....tup2 trus je pkai tnpa m'bsuhnye t'lebih dhulu....then die terasa kt breast die something taw....pain n little big(not so much k).....n then die x expect la pe2 kn....then xbpe lama tu,mkin besa n bloody....then she went to clinic to get some check..... then dokto kata xde pe2(pnye la bangang doktor skng kn?)....doktor tu juz bg krim n antibiotik je..... pastu x lama tu die x puas hati,die g klinik pakar breast...((ha sblm die jmpe dktor,die balut breast die sbb m'bengkak tau)) pas die g klinik pakar breast bru la die bkak tbe2 nmpk b'brapa hole..... dlm hole tu d ulat! pergh geli siooootttttt.......


kalo nk artikel lebih lanjut n gambr2 y tlibat iaitu gambr ulat tersebut n gambo lubang2 y d ulat di breast sila nyatakan di komen ini....kerana gambr mengandungi unsur2 x elok pd pndngan mata.....

sbnrnye aku pn x sio nk tgk gmbo tu.....ase nk kuarkn ulat2 tu n pijak smpai mati.....

13 Bayang:

key-one berkata...

wehhhhhhhhhhhh.....
tramat geli kurasakan wehhhh....
moral value nyerr...
bsuh dulu smblm pki...ak salu pki jerr....
wakakaka....
siyes geli nk mati....=ppp

fq berkata...

ishhhhh...
yeke?
cmne la 2...
npa x ltk je pic?
bkn la gatl nk tngk...
tp elok untuk renugan...
pngjaran...
mmg pnykit no 1 mnyrang wanita..

nizah berkata...

#key-one:tau xpe weh smpai aku asik igt je bnd tu weh....eee rse nk congkel dr lubang n then pijak2 smpai mati......

#fq:bukan tok wnita je...tp laki pn kne alert...bile bli bju bru...kne bsuh dlu then bru pkai.....hmm tkot d y xleh time gmbo tu....mmg nk bg lesson tp gambo tu myb leh jd fobia kt org len....nk ke ful artikel?sy leh bg....bg je email....

Syarinie Amran berkata...

thanks visit ma blog ^_^
dkt blog sya pun ada artikel psl ni.
huhu.
mmg menggelikan!

nizah berkata...

#Sya: haaa tau xpe....tgk gmbr mcm pe je kn...rse nk cungkil2 kn huhu

hehe wlcome....

UsE_RiEz berkata...

erk.. bahaya2..
dari mana dpt artikel tersebut??

izzah berkata...

#Use:huish....mmg bhya.....hmm dpt dr blog kwn huhu...nk ful artikel?

Siti R berkata...

Mmg kalau beli pakaian br kita kena basuh...sbb kita xtau apa kekotoran/chemical yg melekat pd pakaian tu. Yg artikel ni sbnrnya hoax...palsu semata2.

Ada byk versi artikel tu, salah satunya citer psl pompuan ni br balik dr Amerika Selatan, bila blk dia mula rasa spt tanda2 di atas...citer seterusnya lbh krg sama je.

Bkn semua e-mail blh percaya...jd hati2 ye. Happy weekend ;)

nizah berkata...

#Siti:mmg tol ble pas bli xkire pkaian ape pn kne bsuh dlu....sbb spt y diketahui....
hmm siti ade real artikel x?
hmmm besa la tokok tmbh cte...bg menarik kot....heppy weekend to...

hakim berkata...

erk breast dia ada ulat...hehehe slamat akim xpki bra

nizah berkata...

#hakim:bukan la.....bukn takat bra je....pkaian lain pn sama...underwater ke pn sama...hehehe

AFIQ KAMARUDEEN berkata...

selamat aku x ada aset cam pompuan..hehehe..

nizah berkata...

#Afiq:ha mmg la afiq xde y tu....tp ulat tu leh je membuat lobang di mana2 tpt lor.....
so careful when buy new cloth k...